Over ons

Over Santing Car Cleaning

Zorg voor uw voertuig, net zoals u er zelf voor zorgt!

Bij Santing Car Cleaning zijn we gepassioneerd over het reinigen en verzorgen van uw auto, motor, boot of andere voertuigen. Vanuit ons adres op Leo Twijnstrastraat 2 in het prachtige Leeuwarden bieden wij een breed scala aan professionele reinigingsdiensten aan.

Ons proces begint altijd met een grondige wasbeurt, om ervoor te zorgen dat we werken met een schoon en klaar canvas. Maar we gaan verder dan gewoon wassen; wij bieden ook lakreiniging aan om hardnekkig vuil te verwijderen, zoals spuitnevel, teer, hars en andere vervuilingen die niet met regulier wassen loskomen. Dit zorgt ervoor dat uw lak er altijd op zijn best uitziet.

6 dagen per week geopend

Afspraak maken:+31 (0)6 520 882 84

De beste keus voor uw auto, motor & boot!

Ontdek de superieure diensten van Santing Car Cleaning. Ons deskundige team zorgt ervoor dat uw auto er op zijn best uitziet. Van grondige reiniging tot lakbescherming, wij hebben het allemaal. Ervaar zelf waarom wij de beste keus voor uw voer- of vaartuig zijn.

Onze expertises

Polijsten en interieurreiniging

Na de reiniging is het tijd voor het polijsten. Ons polijstproces brengt de originele glans van uw lak terug en verwijdert krasjes zo goed mogelijk. Daarnaast zorgt onze speciale waxbescherming ervoor dat uw lak bestand is tegen de elementen en zijn glans behoudt. Ook uw banden, kunststoffen en velgen worden met zorg behandeld.

Binnen in uw auto zorgen wij voor een diepe interieurreiniging, waarbij we speciale bekledingsreinigers en persluchtreinigingspistolen gebruiken om de binnenkant net zo sprankelend te maken als de buitenkant. Daarnaast bieden we geurbehandelingen aan voor het verwijderen van hardnekkige en moeilijk te verwijderen geuren.

6 dagen per week geopend

Afspraak maken: +31 (0)6 520 882 84

Onze diensten

Van detailreiniging tot glansherstel

Bij Santing Car Cleaning bieden wij een reeks hoogwaardige diensten aan die uw voertuig er weer als nieuw laten uitzien. Ontdek hieronder onze grondige en zorgvuldige benaderingen van autoverzorging en -onderhoud.

Wassen

oor elke auto-behandeling starten we met een zorgvuldige, grondige wasbeurt.

Lakreiniging

Wij verwijderen veilig hardnekkige vervuiling zoals spuitnevel, teer en hars van uw lak.

Polijsten

Ons polijstproces herstelt de originele glans van uw lak en vermindert zichtbare krassen.

Lakbescherming

“Onze speciale wax beschermt de lak en behoudt glans, terwijl ook banden en velgen worden verzorgd.

Interieurreiniging

Intensieve reiniging met speciale bekledingsreiniger en perslucht voor een onberispelijk interieur.

Geurbehandelingen

We elimineren hardnekkige geuren met onze gespecialiseerde apparatuur voor een frisse ervaring.

Wie zijn wij?

De mensen achter Santing Car Cleaning

Gideon en alle andere toppers staan vijf dagen per week voor je klaar in onze garage.

Gideon Santing

Gideon Santing

Eigenaar

0 +

Jaar ervaring

Over Santing Car Cleaning

Laat uw voertuig stralen met Santing Car Cleaning: Perfectie in Autoverzorging!

Bij Santing Car Cleaning gaan we er prat op alleen de beste producten te gebruiken. We gebruiken Smartwax & Chemical Guys, merken die vooroplopen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autoverzorging. Deze producten zijn niet alleen effectief, maar ook veilig dankzij de strenge eisen die gelden in hun land van herkomst, Californië, VS.

Om uw auto optimaal te presenteren, hebben we ook een unieke fotostudio met draaiplateau, waar we uw auto vanuit alle hoeken kunnen laten zien.

Bij Santing Car Cleaning draait alles om aandacht voor detail en klanttevredenheid. Kom vrijblijvend eens langs of neem contact met ons op via info@santingcarcleaning.nl of +31 (0)6 520 882 84 om te zien wat we voor uw auto kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om u te helpen met al uw autoverzorgingsbehoeften.

6 dagen per week geopend

Afspraak maken: +31 (0)6 520 882 84