Diensten

Onze diensten

Van detailreiniging tot glansherstel

Bij Santing Car Cleaning bieden wij een reeks hoogwaardige diensten aan die uw voertuig er weer als nieuw laten uitzien. Ontdek hieronder onze grondige en zorgvuldige benaderingen van autoverzorging en -onderhoud.

Wassen

oor elke auto-behandeling starten we met een zorgvuldige, grondige wasbeurt.

Lakreiniging

Wij verwijderen veilig hardnekkige vervuiling zoals spuitnevel, teer en hars van uw lak.

Polijsten

Ons polijstproces herstelt de originele glans van uw lak en vermindert zichtbare krassen.

Lakbescherming

“Onze speciale wax beschermt de lak en behoudt glans, terwijl ook banden en velgen worden verzorgd.

Interieurreiniging

Intensieve reiniging met speciale bekledingsreiniger en perslucht voor een onberispelijk interieur.

Geurbehandelingen

We elimineren hardnekkige geuren met onze gespecialiseerde apparatuur voor een frisse ervaring.

Onze werkwijze

Hoe wij werken bij Santing Car Cleaning

Santing Car Cleaning hanteert een zorgvuldige vier-stappenbenadering in onze dienstverlening: van voorbereiding tot afwerking. We zijn trots op ons detailgerichte en grondige werk, en ons doel is om ervoor te zorgen dat elk voertuig dat we behandelen er op zijn best uitziet. Neem contact met ons op of kom langs om te zien hoe wij kunnen zorgen voor uw auto.

01.

Voorbereiding

We starten met een grondige inspectie van uw voertuig om de beste aanpak voor reiniging en onderhoud te bepalen. Kom langs of neem contact op om de eerste stap te zetten.

Reiniging

Onze deskundige technici maken gebruik van de nieuwste methoden en kwaliteitsproducten voor een grondige en veilige reiniging van uw voertuig. Begin het transformatieproces vandaag nog.

02.

Verzorging

Met aandacht voor detail behandelen we uw voertuig, van lakherstel tot geurverwijdering. Neem contact op om meer te leren over onze uitgebreide dienstverlening.

03.

Afwerking

We sluiten af met een controle van ons werk om ervoor te zorgen dat uw voertuig er op zijn best uitziet. Kom langs om het eindresultaat te ervaren en ontdek waarom we de beste keus voor uw auto zijn.

04.

Hulp nodig?

FAQ

Veelgestelde Vragen

We gebruiken alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde merken zoals Smartwax en Chemical Guys. Deze producten staan bekend om hun effectiviteit en veiligheid.