360auto.nl

Dé fotostudio van het noorden

Welkom bij 360auto.nl, een unieke fotostudio speciaal ontworpen om uw auto in de schijnwerpers te zetten. Met behulp van ons geavanceerde draaiplateau en state-of-the-art technologie, brengen we uw auto tot leven vanuit elke hoek. Of het nu gaat om het vastleggen van de glans na een grondige schoonmaak, het presenteren van uw auto voor verkoop, of het simpelweg vereeuwigen van uw geliefde voertuig, wij geven uw auto het podium dat het verdient. Ervaar de passie die we hebben voor auto’s en fotografie en zie uw auto op een manier zoals u het nog nooit heeft gezien.

Boek uw fotosessie vandaag nog bij 360auto.nl

Breng uw auto tot leven in onze fotostudio!

0 +

Jaar ervaring

Over 360auto.nl

Verlichting. Camera. Actie. Uw auto zoals u deze nog nooit heeft gezien.

Bij 360auto.nl geloven we dat elke auto een verhaal te vertellen heeft. De bochten, de afwerking, de reflectie van het licht op de lak – elk detail draagt bij aan dit verhaal. Onze unieke 360° Fotostudio is ontworpen om dat verhaal tot leven te brengen, door uw auto op een volledig nieuwe en dynamische manier te presenteren.

Ons draaiplateau, een essentieel onderdeel van onze studio, stelt ons in staat om uw auto vanuit alle mogelijke hoeken te fotograferen. We combineren dit met geavanceerde belichtingstechnieken en professionele fotobewerking om beelden te produceren die de essentie van uw auto vastleggen.

Of u nu een autofanaat bent die de schoonheid van uw voertuig wil vereeuwigen, een autodealer die een verkoop wil bevorderen, of een autoliefhebber die gewoon wil pronken met zijn goed onderhouden rit, wij staan voor u klaar. Laat ons u helpen om de wereld de glans, de gratie en de grootsheid van uw auto te laten zien.

Dus kom binnen, relax, en laat ons de rest doen. Dit is 360auto.nl, waar uw auto de ster van de show is.

6 dagen per week geopend

Afspraak maken: +31 (0)6 520 882 84

Onze werkwijze

Hoe wij werken bij Santing Car Cleaning

Santing Car Cleaning hanteert een zorgvuldige vier-stappenbenadering in onze dienstverlening: van voorbereiding tot afwerking. We zijn trots op ons detailgerichte en grondige werk, en ons doel is om ervoor te zorgen dat elk voertuig dat we behandelen er op zijn best uitziet. Neem contact met ons op of kom langs om te zien hoe wij kunnen zorgen voor uw auto.

01.

Voorbereiding

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een fotosessie in onze 360° Fotostudio. We bespreken uw specifieke wensen en behoeften om de sessie aan te passen aan uw verwachtingen.

Car Cleaning

Bij aankomst in onze studio zorgen we ervoor dat uw auto er op zijn best uitziet. Ons team van professionele car cleaners zal uw voertuig grondig reinigen en polijsten om het klaar te maken voor zijn close-up.

02.

360° Fotosessie

Uw auto wordt op ons draaiplateau geplaatst. Onze gespecialiseerde fotografen maken gebruik van de nieuwste technieken om uw auto vanuit verschillende hoeken te fotograferen, terwijl het plateau langzaam roteert. Dit zorgt voor een volledige 360° visuele ervaring.

03.

Levering

Na de fotosessie bewerken onze professionals de foto's om de best mogelijke resultaten te behalen. We presenteren u vervolgens een aangepaste fotogalerij, klaar om te delen of te gebruiken voor welk doel u maar wilt.

04.

DSC01233

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Henk de Jong

Leeuwarden

Wauw, wat zien de foto's er super uit zeg!

Wanneer zijn wij open?

Openingstijden

Maandag

08:00 - 17:00

Dinsdag

08:00 - 17:00

Woensdag

08:00 - 17:00

Donderdag

08:00 - 17:00

Vrijdag

08:00 - 17:00

Zaterdag

08:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij Santing Car Cleaning gaan we verder dan alleen auto’s. We bieden professionele verzorging voor auto’s, boten, motoren en meer. Ons deskundige team en hoogwaardige producten zorgen voor een sprankelende uitstraling van elk voertuig. Ontdek vandaag nog wat we voor uw auto, boot, motor of ander voertuig kunnen betekenen.

Social Media

Copyright © Santing Car Cleaning 2023. Alle rechten voorbehouden | Privacy voorwaarden