Wassen – Laat uw voer- of vaartuig stralen

Waarom kiezen voor Santing Car Cleaning

Contact

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer

31 (0)6 520 882 84

E-mail

info@santingcarcleaning.nl

Wassen – Laat uw voer- of vaartuig stralen

Onze wasdienst legt de basis voor een voer- of vaartuig dat er weer als nieuw uitziet. Voordat we beginnen met verdere behandelingen, onderwerpen we uw voertuig aan een grondige wasbeurt. Hierbij verwijderen we vuil, stof en andere oppervlakteverontreinigingen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk hoekje en gaatje van uw voer- of vaartuig wordt gereinigd, inclusief de carrosserie, ramen, dekken en andere onderdelen. Door te starten met een schoon voer- of vaartuig kunnen we vervolgens met precisie en zorg de gewenste behandelingen uitvoeren.

Grondige reiniging: We gaan verder dan een oppervlakkige reiniging. We zorgen ervoor dat uw voer- of vaartuig grondig wordt gewassen, met speciale aandacht voor moeilijk bereikbare plekken.

Verwijdering van vuil en verontreinigingen: Door gebruik te maken van professionele reinigingsmiddelen en technieken, verwijderen we vuil, zoutaanslag, algen en andere oppervlakteverontreinigingen die zich hebben opgehoopt.

Bescherming van de lak en het oppervlak: Naast het reinigen, zorgen we er ook voor dat de lak en het oppervlak van uw voer- of vaartuig beschermd worden tegen weersinvloeden en andere schadelijke elementen.

Ons doel is om uw voer- of vaartuig weer te laten stralen en het te beschermen tegen verdere schade. Door te kiezen voor onze wasdienst, kunt u erop vertrouwen dat uw voer- of vaartuig de aandacht en zorg krijgt die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een grondige wasbeurt van uw voer- of vaartuig.

Maak een afspraak